Zaluzine

Vanjske žaluzine su sjenila namijenjena kućama za stanovanje i poslovnim prostorima. Omogućavaju djelomično zatamnjenje prostora i zaštitu od neposrednih sunčevih zraka, s promjenjivim nagibom kuta lamela s kojim možete uravnotežiti količinu svjetlosti.
Izrađene su od nehrđajućeg materijala i postojane čak i pri ekstremnim vremenskim uvjetima. Široke lamele možete podesiti iznutra, pod kutom koji god želite, te tako u svako doba dana osigurati optimalnu osvjetljenost prostora. Dodatna prednost je i regulacija vidljivosti. Vanjske žaluzine omogućuju zaštitu od neželjenih pogleda, a pritom omogućuju gotovo posve nezaklonjen pogled iznutra prema van.

Ugrađuju se u kutiju iznad ili ispred prozora kao roleta, ili samo ispred prozora bez kutije. Kako se nalaze na vanjskoj strani prozorskog stakla, štite i od vrućine jer odbijaju sunčeve zrake i onemogućuju im ulaz kroz staklenu površinu.
Postoji više vrsta vanjskih žaluzina koje se razlikuju s obzirom na vrstu lamela (C-65mm, C-80mm, F-80mm, Z-75mm), način ugradnje (vidljiva, podžbukna ugradnja), način upravljanja (ručno, električno) te različite izvedbe.

PREDNOSTI NAŠIH VANJSKIH ŽALUZINA SU:

  • Odlična zaštita žaluzine štite Vaš prostor od vremenskih utjecaja, posebno od izloženosti suncu i pregrijavanja prostorija. Prikladne su i za zasjenjivanje većih površina (veće dimenzije otvora)
  • Regulacija svjetlosti reguliranjem kuta lamela žaluzine Vam omogućuju kontrolu nad količinom svjetlosti i privatnosti u prostoru. Omogućuju protok svjetlosti i u spuštenom stanju, što je njihova prednost u usporedbi s drugim vanjskim sjenilima
  • Stabilnost naše žaluzine su čvrste i stabilne i kod neugodnih vremenskih prilika, što jamče C i Z oblici lamela (lamele imaju zaobljene rubove te su vođene u bočnim alu vodilicama)
  • Nestandardan oblik moguća je izrada nestandardnih oblika (za koso izrađene prozore)
  • Suvremenost žaluzine su izrađene iz kvalitetnih materijala i modernih su boja te daju vašim kućama i zgradama moderan izgled
  • Jednostavnost za upotrebu žaluzine su vrlo jednostavne za upotrebu. U skladu s vašom željom, moguće ih je upravljati i na električni motorni pogon

 

Upravljanje žaluzina

 

    
monokomandnom palicom                                 električno

 


Vrste lamela


    
Lamela C-65mm                                         Lamela C-80mm

    
Lamela F-80mm                                         Lamela Z-75mm

 

VODILICE

Vodilice se razlikuju prema različitim vanjskim žaluzinama.

    
vodilice 18x24 mm                                           žičane vodilice

    
vodilice 53x90 mm                                    vodilice 31x87 mmFortuna design d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u izradi tendi za sunce, svih vrsta tehničkih zavjesa (žaluzina, trakastih zavjesa, rolo i panel zavjesa), roleta, grilja te full color tiska.

Opširnije

FORTUNA DESIGN d.o.o.
Žuti breg 33
HR-10 040 Zagreb

Mob: + 385 91 6555 556
Tel/Fax: + 385 1 2916 659
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

FORTUNA DESIGN
Rijeka

mob : + 385 91 2010 174
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

FORTUNA DESIGN
Imotski, Makarska

mob : + 385 98 537 064
fax : + 385 21 856 218
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

FORTUNA DESIGN
Split

tel : + 385 21 260 523
fax : + 385 21 260 525
mob : + 385 91 2605 235
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.